Jeg vil lære å sy!
Jeg vil lære å sy!

Lillifix Syportal åpner snart påmeldingen

Vil du bli varslet når det åpner igjen?

La oss sammen gjøre frustrasjon om til mestring og syglede!

Drømmer du om å lære å sy?

Se for deg at du kan sy akkurat det du har lyst til, og at du kan lære alt hjemmefra! Lillifix Syportal er et levende sykurs med nytt innhold hver måned. La oss dele sygleden!

Da jeg lanserte medlemsportalen Lillifix Syportal, ble det en større suksess en jeg hadde turt å drømme om og nå er vi en gjeng på over 400 syglade! Jeg heier på alle som vil lære seg å sy, eller å ta det til nye høyder. 

Vil du vite når det åpner opp igjen kan du uforpliktende melde deg på ventelisten og bli varslet!

Liv Jakobsen

"Jeg er SUPERfornøyd med Lillifix Syportal. Jeg startet med månedsabonnement, for å se hva dette var. Bestemte meg etter noen få måneder å bli årsmedlem. Har ikke angret. Nå syr jeg kjoler, t-skjorter, shorts, smekker uten problemer og uten å studere meg ihjel på hvor jeg skal begynne og fortsette. Jeg elsker Lillifix sine videoer, de er skikkelig detaljerte og forståelige. 

I appen er det flott oversikt over innholdet med undermenyer. «Syprosjekter barn» er midt i blinken for meg. Der finner jeg masse lærerikt, i DETALJ😊. Å tre overlocken har vært et mareritt..... men også DET finner jeg i syportalen og nå gruer jeg meg ikke til å tre den på nytt. Slå i trykknapper har også vært et ork... ikke noe problem lengre.

I tillegg stiller jeg spørsmål på FB sida eller direkte til Lillian. Alltid raskt og utfyllende svar. Når man har alt om søm på EN plass, slipper man å leite rundt  på forskjellige plattformer. Syportalen gir virkelig søm glede. Har ikke sydd så mye på mange år og strikking har det blitt mye mindre av. Jeg syr litt hver uke.....!!!!!!👍😊

Jeg anbefaler syportalen på det varmeste👍😊👍😊 Lillian er heilt topp.... takk for alt du gjør for oss🌺❤️🌺"