Jeg vil lære å sy!
Jeg vil lære å sy!

Om meg

Jeg heter Lillian Bigton Nygård og jeg lever ut drømmen min! Å lære DEG å sy!

Har du en drøm om å sy det du vil til enten deg selv eller kanskje barna dine? Eller har du kanskje sydd litt fra før, men syns det er vanskelig å få de resultatene du vil ha? 

Jeg heier på all som vil lære seg å sy og jeg vet hvor frustrerende det kan være! Jeg er her for å hjelpe deg!

 

Placeholder Image

Kanskje du...

  • River deg i håret over en symaskin som ikke gjør som du vil?
  • Du blir forvirret over alle syuttrykk som ikke gir noen mening?
  • Du aner ikke hvilke stoff du skal velge?
  • Lurer på hva i alle dager de ulike nålene brukes til?
  • Hvorfor ble ikke sømmen slik du hadde tenkt?
  • Lurer på hvordan i alle dager skal du komme i gang. 

Fortell meg hvordan jeg kan hjelpe DEG! Sammen kan vi gjøre frustrasjon om til mestring og syglede! 

Så hvem er jeg?

Jeg er en som har tro på at alle kan lære seg å sy! Du trenger ikke "talent" som noen tror! Bare engasjement, øving og riktig veiledning. 

Lillian Bigton Nygård er navnet mitt, og jeg bor i Langevåg utenfor Ålesund sammen med min mann og to barn. 

I 2020 bestemte jeg meg for å følge drømmen min! Jeg hadde lenge strevd med å finne min vei i yrkeslivet, og jeg bestemte meg for at det nå var på tide å lytte til magefølelsen og starte min gründerreise! Det var dette jeg ville!

Jeg hadde gått rundt i flere år og forsøkt å finne min retning. Jeg visste ikke den gang hva det var. Jeg innså etterhvert at jeg egentlig hadde visst det hele tiden. Jeg hadde bare ikke turt å tenke tanken! Det var jo søm jeg ville drive med hele tiden. Og mer spesifikt. Å lære andre å sy!

Hvorfor det? Jeg vil være den personen jeg selv savnet da jeg var ny. Jeg vet at det er så mange der ute som har et ønske om å sy, men de kommer ikke i gang! De har ikke tid til å kaste bort timesvis med knoting, frustrasjon og mislykkede prosjekter. De vil få resultater raskt og de vil finne alt på ett sted. 

Er dette deg? 

Placeholder Image

Jeg har bakgrunn som lærer og har undervist elever i søm i flere år. Min pedagogiske bakgrunn gjør at jeg vet hva som skal til for å gi deg det beste læringsutbyttet, og ikke minst forklare på en måte som gjør det enkelt for deg å forstå. 

Når jeg nå har forlatt min faste stilling som lærer og ansatt i kommunen, så er det på grunn av et brennende ønske og engasjement for å lære deg å sy. Jeg satser nå 100% på dette og håper du vil bli med på reisen.

Har du lyst til å lære å sy? Fortell meg hvordan jeg kan hjelpe DEG!