Bli varslet når Syportalen åpner igjen

  Du er hjertelig velkommen til oss blant over 500 andre syglade så snart det åpner igjen!

 

La oss sammen gjøre frustrasjon om til mestring og syglede!

Drømmer du om å lære å sy?

Se for deg at du kan sy akkurat det du har lyst til, og at du kan lære alt hjemmefra! Lillifix Syportal er et levende sykurs med nytt innhold hver måned. La oss dele sygleden!

Da jeg lanserte medlemsportalen Lillifix Syportal, ble det en større suksess en jeg hadde turt å drømme om og nå er vi en gjeng på over 500 syglade! Jeg heier på alle som vil lære seg å sy, eller å ta det til nye høyder. 

Vil du ha påminnelse når det åpner opp igjen, kan du uforpliktende melde deg på ventelisten og bli varslet!

 

Lillifix Syportal er for deg som...

 

 

✔️ Drømmer om å sy på vanlig symaskin, overlock eller coverstitch. (Du kan selvsagt sy alt på vanlig symaskin!)

✔️ Vil ha resultater raskt og finne alt du trenger på ett sted.

✔️ Har lyst til å lære å sy online ved hjelp av steg for steg videoer når det passer deg, uten å måtte forlate huset, samme hvor du bor!

✔️ Vil ha et sted å stille alle dine spørsmål og få hjelp til det DU trenger hjelp til og være del av et fellesskap der vi heier på hverandre.

✔️ Vil sy unike klær og tilbehør til barna dine eller deg selv, samtidig som du har mulighet til å spare penger og gjøre noe bra for miljøet. 

✔️ Vil ha et avbrekk fra en stressende hverdag og bruke den på noe verdifullt både for deg og for de rundt deg. 

✔️ Har sydd litt fra før, men ønsker å komme deg et steg videre.

Dette får du i Syportalen

Instruksjonsvideoer

Hver eneste måned får du tilgang til nye steg for steg videoer med både syprosjekter og teknikker i tillegg til nesten 400 videoer som allerede ligger i Syportalen. Forklaringene er så grundige at ALLE kan få det til. 

Hjelp når du trenger det

I Lillifix Syportal er det min førsteprioritet å hjelpe deg med dine spørsmål og utfordringer! Du kan også komme med forslag til fremtidige prosjekter.

Livesendinger

Det er livesending hver måned. Det kan være gjennomgang av et bestemt tema, spørretime og spennende gjester!

Workshops

Her syr vi sammen på Zoom. Jeg får supre tilbakemeldinger fra de som er med, og du kan også få hjelp underveis mens du syr!
OBS: Dette er en bonus for årsmedlemsskap, men alle får opptak. 

Fellesskap

Du får tilgang til en lukket Facebookgruppe. Her heier vi på hverandre, blir kjent og du får svar på dine spørsmål. 

Tilgang til alle videoene i en app

Alle instruksjonsvideoene blir enkelt tilgjengelig for deg på en egen app! 

Dette sier medlemmene

Liv Jakobsen

"Jeg er SUPERfornøyd med Lillifix Syportal. Jeg startet med månedsabonnement, for å se hva dette var. Bestemte meg etter noen få måneder å bli årsmedlem. Har ikke angret. Nå syr jeg kjoler, t-skjorter, shorts, smekker uten problemer og uten å studere meg ihjel på hvor jeg skal begynne og fortsette. Jeg elsker Lillifix sine videoer, de er skikkelig detaljerte og forståelige. 

I appen er det flott oversikt over innholdet med undermenyer. «Syprosjekter barn» er midt i blinken for meg. Der finner jeg masse lærerikt, i DETALJ😊. Å tre overlocken har vært et mareritt..... men også DET finner jeg i syportalen og nå gruer jeg meg ikke til å tre den på nytt. Slå i trykknapper har også vært et ork... ikke noe problem lengre.

I tillegg stiller jeg spørsmål på FB sida eller direkte til Lillian. Alltid raskt og utfyllende svar. Når man har alt om søm på EN plass, slipper man å leite rundt  på forskjellige plattformer. Syportalen gir virkelig søm glede. Har ikke sydd så mye på mange år og strikking har det blitt mye mindre av. Jeg syr litt hver uke.....!!!!!!👍😊

Jeg anbefaler syportalen på det varmeste👍😊👍😊 Lillian er heilt topp.... takk for alt du gjør for oss🌺❤️🌺"

Om meg

De siste 7 årene har jeg brukt mye tid på  å lære andre å sy gjennom min nettside og Youtube-kanal, og jeg har oppdaget at det ikke finnes noe i hele verden som jeg liker bedre å gjøre enn nettopp dette. I november 2020 tok jeg dette mange steg videre og lanserte det beste tilbudet jeg kan tenke meg til dere! 

Jeg heter Lillian, men mange kjenner meg nok som Lillifix. Jeg er 32 år og bor på Sunnmøre sammen med min mann og 2 barn. Videoene mine har blitt sett nærmere 2 millioner ganger, og veldig mange har kommet i gang med å sy gjennom disse. Jeg har bakgrunn som lærer, men nå bruker jeg 100% av tiden min på å lære dere å sy! Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å rekke alt i en stressende hverdag. Jeg vet også hvor viktig der er å gjøre noe fint for seg selv. Søm har forandret livet mitt, og jeg vet at det kan forandre ditt også. Jeg heier på alle som vil lære seg å sy, og nå har alle som vil, mulighet til det gjennom Lillifix Syportal.