Syportalen er dessverre stengt

  Du er hjertelig velkommen til oss blant over 500 andre syglade når påmeldingen åpner igjen

 

La oss sammen gjøre frustrasjon om til mestring og syglede!

Drømmer du om å lære å sy?

Se for deg at du kan sy akkurat det du har lyst til, og at du kan lære alt hjemmefra! Syportalen er et levende sykurs med nytt innhold hver måned. La oss dele sygleden!

Da jeg lanserte medlemsportalen Syportalen, ble det en større suksess en jeg hadde turt å drømme om og nå er vi en gjeng på rundt 500 syglade! Jeg heier på alle som vil lære seg å sy, eller å ta det til nye høyder. 

Vil du ha påminnelse når det åpner opp igjen, kan du uforpliktende melde deg på ventelisten og bli varslet!

 

Lillifix Syportal er for deg som...

 ✔️ Drømmer om å sy på vanlig symaskin, overlock eller coverstitch. (Du kan selvsagt sy alt på vanlig symaskin!)

✔️ Vil ha resultater raskt og finne alt du trenger på ett sted.

✔️ Har lyst til å lære å sy online ved hjelp av steg for steg videoer når det passer deg, uten å måtte forlate huset, samme hvor du bor!

✔️ Vil ha et sted å stille alle dine spørsmål og få hjelp til det DU trenger hjelp til og være del av et fellesskap der vi heier på hverandre.

✔️ Vil sy unike klær og tilbehør til barna dine eller deg selv, samtidig som du har mulighet til å spare penger og gjøre noe bra for miljøet. 

✔️ Vil ha et avbrekk fra en stressende hverdag og bruke den på noe verdifullt både for deg og for de rundt deg. 

✔️ Er helt nybegynner, eller har sydd litt fra før, men ønsker å komme deg et steg videre.

Bli med her

Dette sier medlemmene

Lillifix syportal anbefales på det varmeste!!! 
Det er på en måte et «online sykurs», men egentlig veldig mye mer, og Lillian (læreren) er kjempehyggelig, tålmodig og en meget dyktig veileder. Syveiledningen til prosjektene, som blir filmet og lagt ut i portalen, har en veldig grundig steg for steg-forklaring, noe som også er helt supert for nybegynnere. Det samme gjelder også for forskjellige teknikker, tips og triks.

Vi kan også være med i en lukket FB-gruppe hvor spørsmål kan stilles og "skrytebilder" legges ut. Og Lillian svarer villig uansett hvilke problemer vi måtte ha. Tusen takk for en super syportal!

- Bente Granerud - 

Liv Jakobsen

"Jeg er SUPERfornøyd med Lillifix Syportal. Jeg startet med månedsabonnement, for å se hva dette var. Bestemte meg etter noen få måneder å bli årsmedlem. Har ikke angret. Nå syr jeg kjoler, t-skjorter, shorts, smekker uten problemer og uten å studere meg ihjel på hvor jeg skal begynne og fortsette. Jeg elsker Lillifix sine videoer, de er skikkelig detaljerte og forståelige. 

I appen er det flott oversikt over innholdet med undermenyer. «Syprosjekter barn» er midt i blinken for meg. Der finner jeg masse lærerikt, i DETALJ😊. Å tre overlocken har vært et mareritt..... men også DET finner jeg i syportalen og nå gruer jeg meg ikke til å tre den på nytt. Slå i trykknapper har også vært et ork... ikke noe problem lengre.

I tillegg stiller jeg spørsmål på FB sida eller direkte til Lillian. Alltid raskt og utfyllende svar. Når man har alt om søm på EN plass, slipper man å leite rundt  på forskjellige plattformer. Syportalen gir virkelig søm glede. Har ikke sydd så mye på mange år og strikking har det blitt mye mindre av. Jeg syr litt hver uke.....!!!!!!👍😊

Jeg anbefaler syportalen på det varmeste👍😊👍😊 Lillian er heilt topp.... takk for alt du gjør for oss🌺❤️🌺"

Åse Ulveseth

"Jeg er så glad for at jeg ble med på dette sykurset. Vil anbefale dette kurset til alle som har lyst å lære å sy.

 Var litt usikker på hvordan kurset ville bli, siden det kun er digitalt. Men du viser og forklarer så greit underveis, at det blir lett å sy.  Opplegget for selve kurset, syns jeg har vært supert.  Jeg kan enkelt gå inn på portalen i etterkant og finne ut ting, hvis jeg har lurt på noe. 

Kurset har gitt meg en mye større syglede etter at jeg tok kurset. Fra å bare legge opp noen gardiner, kan eg no klippe stoff, hvilket stoff det er, sy glidelås, kantbånd, skjørt, bukse. Det er så mye😀"

Bli med her

Om meg

Siden 2013 har jeg brukt mye tid på å lære andre å sy gjennom min nettside og Youtube-kanal, og jeg har oppdaget at det ikke finnes noe i hele verden som jeg liker bedre å gjøre enn nettopp dette. I november 2020 tok jeg dette mange steg videre og lanserte det beste tilbudet jeg kan tenke meg til dere! 

Jeg heter Lillian, men mange kjenner meg nok som Lillifix. Jeg er 33 år og bor på Sunnmøre sammen med min mann og 2 barn. Videoene mine har blitt sett nærmere 2 millioner ganger, og veldig mange har kommet i gang med å sy gjennom disse. Jeg har bakgrunn som lærer, men nå bruker jeg 100% av tiden min på å lære dere å sy! Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å rekke alt i en stressende hverdag. Jeg vet også hvor viktig der er å gjøre noe fint for seg selv. Søm har forandret livet mitt, og jeg vet at det kan forandre ditt også. Jeg heier på alle som vil lære seg å sy, og nå har alle som vil, mulighet til det gjennom Syportalen. 

Spørsmål og svar