Hvordan sy body

Det å sy body kommer høyt på listen hos mange som vil lære seg å sy, men mange lar seg stoppe fordi de tror det er så vanskelig. Men vet du hva, det er mye lettere enn du tror. 

For noen år siden lagde jeg en steg-for-steg video som viser deg hvordan du enkelt kan sy body! 

Ta en titt på denne videoen her der jeg viser deg hvordan du enkelt kan sy en body - og det uten å ha mye syerfaring fra før. 

 

Så hva trenger du for å sy en body?

1. Et symønster etter eget valg. Det symønsteret jeg bruker i videoen er fra syboken Heilt Spesiell og Jubel, men velg det mønsteret du ønsker. 

2. En symaskin. Du kan sy alt på en vanlig symaskin eller på overlock/coverstitch hvis du har det. Bare pass på at du bruker elastisk søm og riktige nåler. Sjekk gjerne ut nåleguiden hvis du er usikker. Her kan du laste ned nåleguiden helt gratis!

3. Stoff. Jersey er et stoff som passer godt til body og bruk gjerne ribb til kantingen, da det har veldig god stretch. Jeg handler dette hos www.kreativshop.no som er min favorittbutikk nr.1 og samarbeidspartner. 

4. Trykknapper. Jeg liker godt trykkknappene fra Prym eller Kam. De er så og si identiske og kan f.eks festes ved hjelp av Knappetangen til Kam. Jeg viser deg hvordan du gjør det i videoen.

5. Syglede. Jeg sier alltid at det viktigste du trenger når du skal sy er syglede. Pass på at prosjektene du syr gir deg mestring og glede. Da finnes det nesten ikke grenser for hva du kan få til! 

Har du planer om å sy body, men har noen spørsmål? Ta kontakt med meg så hjelper jeg deg gjerne. 

Bodyen på bildet over er sydd i merinoull.

Bodyen på bildet over fikk en liten lomme som ekstra pyntedetalj.

Denne isbjørnbodyen var en favoritt da minstemann var baby.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.