Mitt beste oppbevaringstips til syutstyr

Er du lei av at alt syutstyret ditt ligger og slenger?
Kanskje du aldri finner igjen rullekniven din? Eller at sytrådene ligger slengt i en skuff der alle trådene har viklet seg sammen i en floke? 

Hvis du har plass der du syr, så anbefaler jeg deg absolutt å velge en vegghengt løsning der alt sammen får sin egen plass. Det er praktisk å få plass til mye på liten plass. For ikke å snakke om hvor dekorativt det er. 

Når sant skal sies, så er jeg ikke verdens mest ryddige person, men selv jeg finner glede i å sette syutstyret på plass igjen nå. Det er så enkelt og jeg vet alltid hvor jeg finner det forskjellige syutstyret. 

Få orden på syutstyret
Denne hyllen her heter Skådis og er kjøpt på Ikea. Der får du også kjøpt til masse tilbehør og du kan sette opp din hylle akkurat etter dine behov og ønsker. Her kan du se Skådis-serien.  Disse tipsene er på ingen måte sponset. Å dele dette gjør jeg bare fordi jeg selv er så fornøyd og ønsker å dele tipset videre med deg. 

Disse beholderene syns jeg er supre både til skrivesaker, til rulleknivene mine og til sakser. 

Endelig system i glidelåsene. Ved hjelp av disse klemmene fikk jeg sortert glidelåsene etter lengde. 

Å få hengt opp rullene med satengbånd og skråbånd gjør det mye mer oversiktlig. 

Praktiske hyller til knappenåler og andre ting som ikke tar så stor plass, men som lett blir borte om det ikke har en fast plass.

Ved hjelp av små kroker, har endelig knappetangen fått seg en fast plass. 

Sytrådene har aldri vært mer ryddig. Det går også an å plassere underspolen innerst, så har du både sytråden og underspolen samlet til du trenger dem. Disse pinnene som sytrådene står på er ikke fra Ikea, men fra Eplenikkers.no. 

Jeg håper du likte oppbevaringstipset!

Vil du lære å sy på nett?
Har du lyst til å lære å sy på nett? Da er kanskje Lillifix Syportal noe for deg. Det er et medlemsskap med nytt innhold hver måned slik som syprosjekter, guider, teknikker, livesendinger, fellersskap og hjelp til dine spørsmål for å nevne noe. Les mer her hvis du syns det høres spennende ut: www.lillifix.no/syportal

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.